Gebruiker:Onderwijsgek: verschil tussen versies

Uit woorden.wiki.kennisnet.nl
Ga naar:navigatie, zoeken
(Er wordt een gebruikerspagina gemaakt met de biografie van de nieuwe gebruiker.)
 
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
Onderwijsgek is onderwijsadviseur taal en rekenen met een ruime onderwijservaring als leerkracht sbo en intern begeleider.
+
{| cellspacing=3
Krachtig en effectief onderwijs zorgt voor succeservaringen bij de leerlingen. Competente leerlingen zijn gelukkige leerlingen. De sleutel tot succes is de leerkracht voor de klas. Op mijn website www.onderwijsgek.nl deel ik mijn kennis met andere deskundigen in het onderwijs.
+
|bgcolor="#ccccff" width="43%" valign="top" style="border-width:1px;border-color:#999999;border-style:solid;padding:1em;padding-top:0.5em;"|
 +
Onderwijsgek is onderwijsadviseur taal en rekenen en heeft ruime onderwijservaring als leerkracht en intern begeleider in het speciaal en regulier basisonderwijs.<br>Krachtig en effectief onderwijs zorgt voor succeservaringen bij de leerlingen. Competente leerlingen zijn gelukkige leerlingen. De sleutel tot succes is de leerkracht voor de klas.<br>[http://www.onderwijsgek.nl Klik hier voor mijn website].
 +
|}
 +
 
 +
[[Categorie:Onderwijsgek| ]]

Huidige versie van 31 mrt 2013 om 18:14

Onderwijsgek is onderwijsadviseur taal en rekenen en heeft ruime onderwijservaring als leerkracht en intern begeleider in het speciaal en regulier basisonderwijs.
Krachtig en effectief onderwijs zorgt voor succeservaringen bij de leerlingen. Competente leerlingen zijn gelukkige leerlingen. De sleutel tot succes is de leerkracht voor de klas.
Klik hier voor mijn website.